99028004  Zar xicheel.mn     94161945  Zar Oros-Mongol, Mongol-Oros helend bie daalt, kurs, diplomin ajil, diplomin ajlin huraangui une tohirch orchuulna.     99215396  Zar tuulain aj ahui baiguulah tusul ediin zasgiin tootsoo     94194582  Zar oyuni umchiin tuhai, logistik, ANU-iin deed bolovsrolin sistem, Z.Freidiin huuhdiin hugjliin onol, ediin zasgiin chuloot busuud, ... na     94194582  Zar bie daalt, orchuulgin dadlagin hicheeld hereg bolohuits oros, anglias orchuulsan materialuud na, file-aar bga, ehuud n bii.:     99442237  Zar hereediin hanilag     99099480  Zar gereer matematikiin hicheel zaalgana 9 angiin     95838399   taniltsii 18 eregtei erdeneted baidag han honoh emegtei bna uu togloh hereggvi     94352631   Yapon xel xyalbar surax bichig     94161945  Zar Netees yanz buriin mergejliin chigleliin material olj orchuulj ugno-oros helnees.     
Та Мобиком, Unitel болон Скайтелийн утаснаас 154567 дугаар руу зараа илгээснээр таны зар Hicheel.mn сүлжээ сайтуудын оновчтой хэсгүүдэд хэдэн мянган удаа харагдах болно. Та zar гэж бичээд зай аваад зараа бичиж явуулна уу.Хэрэглэгч гар утаснаас 550 нэгж хасагдана

Хайлт :



Шинээр нэмэгдсэн хичээл
2015 ОНЫ ЯПОН УЛСЫН ЗАСГИЙН ГАЗРЫН ТЭТГЭЛГИЙН ЗАРЫГ ХҮРГҮҮЛЖ БАЙНА
БҮГД НАЙРАМДАХ ФРАНЦ УЛСЫН ЗАСГИЙН ГАЗРЫН ТЭТГЭЛГИЙН БҮРТГЭЛ ЭХЭЛЛЭЭ
БҮГД НАЙРАМДАХ ЭНЭТХЭГ УЛСАД ЗАСГИЙН ГАЗРЫН ТЭТГЭЛГЭЭР СУРАЛЦУУЛНА
Монгол бичгийг заах аргачлалын тухайд
Дэлхийн хамгийн шилдэг, түгээмэл 10 хэл
"ИРЭЭДҮЙН САЙН САЙХНЫ ТӨЛӨӨ" ОЮУТНЫ ТЭТГЭЛЭГТ ХӨТӨЛБӨР ЗАРЛАГДЛАА
М-Си-Эс Группын “Оюутны тэтгэлэгт хөтөлбөр” зарлагдлаа
БҮГД НАЙРАМДАХ ХЯТАД АРД УЛСЫН ЗАСГИЙН ГАЗРЫН ТЭТГЭЛЭГ 2013-2014
ТУРКИЙН ЗАСГИЙН ГАЗРЫН ТЭТГЭЛЭГ 2013-2014
Та 1000 үгтэй байхад 80,5% ярьж чадна
Run Mongols Run !!!
Мэдээллийн технологи, шуудан, харилцаа холбооны газар Ази-номхон далайн сансрын хамтын ажиллагааны байгууллагаас Магистрийн зэрэг олгох тэтгэлэгт хөтөлбөрийн сонгон шалгаруулалтыг зарлаж байна
Монголчилсон боловсрол
Бакалавр, Магистр, Доктор
ЯПОН УЛСЫН ЗАСГИЙН ГАЗРЫН ТЭТГЭЛГИЙН ХӨТӨЛБӨРТ УРЬЖ БАЙНА
Гадаадад тэтгэлгээр суралцагчдын шалгалт эхэллээ
Ёс заншлаа дээдлэхүй
Битүүлэх ёсон
Сар шинээр хэрхэн хөөрөг зөрүүлэн мэндлэх вэ?


Асуулт хариулт хэсгээр бид та бүхний асуултанд цаг алдалгүй хариулах болно


Та мэдээ, мэдээллийг байнга авахын тулд и-мэйл хаягаа энд бүртгүүлнэ үү!
Нэр оруулна уу :
Е-Мэйл :
Шинэ мэдээ мэдээллэл
Бага насны хичээлийн талаархи
Дунд сургуулийн хичээлийн талаархи
Их Дээд Сургуулийн
Гадаад хэлний
Компьютер, техник технологи
Бусад
Цагаан хоолны жор

 


Банштай ногоотой шөл: 
Орц: Төмс, лууван, байцаа, шар буурцгийн орлуулагч мах, чимхэж бэлэн болгосон банш, баншны шанзыг мөн шар буурцгийн орлуулагч махаар өмнөх зааврын дагуу бэлтгэнэ. 

Хийх арга: Халуун тосонд амтлагч мөөг,супер амтлагч зэргийг хийж амтлаад ногоонуудаа хийн хуурна. Ус хийж шөл гаргах ба бэлэн болгохоосоо 10 минутын өмнө амталж хэрчсэн шар буурцгийн орлуулагч махыг банштай хамт хийж буцалгана. Шөл нь хөөсгүй болсон тохиолдолд банш болсон байна гэж үзнэ. 

Банштай хуурга: 
Орц: Цагаан гол, байцаа, чинжүү, лууван 
Хийх арга: Халуун тосонд цагаан гаагаа хийж шараад нарийн хэрчсэн байцаа, чинжүү, лууванг зөөлөн гал дээр шарж болгоод таваглахдаа гүнжидийн үр, нарийн хэрчсэн өргөст хэмх цацна.
дэлгэрэнгүй
Хаштай vхрийн гол махан ороомог

 


Орц: (2-3порц) 
хаш буюу чэс 300гр 
гол мах 300гр 
єндєг 4ш 
сонгино 20гр 
сармис 5гр 
чили соус 10гр 
япон цуу 20гр 
ургамлын тос 50гр 

1.Хашний (300гр орчим жинтэй 1ш) 2 талыг тэгш аваад урт иштэй хутганы тусамжтайгаар голыг нь ухаж авна. 
2.Ургамлын тосонд чили соус, сармис, япон цуу хийж гол махыг (урт гонзгой хэлбэртэй) амтална. 
3.Єндєгний цагаан, шар уургийг ялгаж тус тусад нь шарна. Ялгаж шарсан єндєгєє давхарлан тавиад амталсан гол махаа ороож нvхэлсэн хашны дотор хийнэ. 
4.Бэлтгэсэн ороомогоо нимгэн хавтгай зvсэж хайруулын тавганд 2 талаас нь жигд шарж (5-8минут) болгоно. Эсвэл ороомогоо бvтнээр нь шарах шvvгээнд хийж 200хэмд 20минут шарж болно. 
5.Чанаж болгосон тємсийг сармис хэлбэртэй хэрчиж цєцгий, гахайн утсан махны хамт хуурч хачир бэлтгэж болно. 
Энэхvv зоогийг єдєр тутмынхаа хоол хvнсэнд болон босоо хvлээн авалтын vед зориулан бэлтгэхэд тохиромжтой.
дэлгэрэнгүй
Олон үндэстний хоол, хооллох дэгээс

Олон үндэстний хоол, хооллох дэгээсЯпон үндэстний хоол 
Японд цагаан будааг их төлөв дангаар өгдөг. Энэ үед үндэсний хоолны хэрэглэл болох савхаар идэх ба харин цагаан будааг чанамал жимсний хольцтой өгвөл сэрээ, шингэн агшаамал маягаар өгвөл халбагаар иддэг.
Тэдний хамгийн хүндтэй зочиндоо барьдаг хоолны нэг бол ногоон тунхуугаар хачирласан түүхий загасны нимгэн зүссэн хэрчмэл юм. 
Япон хоолны ширээнд зүүн гар талд шөлтэй аяга, түүний өмнө савх тавиастай байдаг. Япончууд хүүхдүүддээ бага наснаас нь эхлэн баруун гараар нь савх бариулж сургадаг. Зүүн гараараа будаа, эсвэл шөлтэй аягаа барьж иддэг. Шөлийг аяганаас нь шууд ууна. Ширээн дээр мөн бусад аяга, тавагнууд байна.

дэлгэрэнгүй
Pizza хийх арга

 

Хачир:

- 500 гр Хиам

- 500 гр Улаан лооль

- 100 гр Кетчуп

- 200 гр Бяслаг

- 150 гр Мөөг – Давс – Хар перц

 

 

Заавар:

1. Өндөг, давс, цөцгийн тос, хөөлгөгчөө бvлээн усаар зуурмаг хийж гурилаа зуураад, 30 минут амраана.

2. Улаан лооль, мөөг болон хиамаа нимгэн хэрчинэ.

3. Пиццаны гурилыг ойролцоогоор 1 см зузаантай элдэж, шарга шvvгээний ширмэн дээр тавиарай.

4. Пиццаны гурилыг кетчупээр өнгөлж, vvн дээрээ мөөг, улаан лооль болон хиамаа тавьж өгнө. Давс болон перцийг амт оруулах төдийгөөр, мөн бяслагаа цацаарай.

5. Шарга шvvгээний 210 градусд 25 минут шаргал өнгөтэй болтол нь жигнэнэ.

Зөвлөмж:

Бяслаг нь хатуу болон vvрмэг байж болно. Хэрвээ хатуу бол vрэгчээр vрээрэй

дэлгэрэнгүй
Гэрийн нөхцөлд хийсэн зайрмаг амттай

Гэрийн зайрмаг худалдааны зайрмагнаас илүү амттай байдаг. Та үнэн гэж үү хэмээн бодож буй бол эргэлзэх хэрэггүй. Үүнийг бэлтгэхэд нэг их зүйл шаардагдахгүй.

Орц:

Гадил жимс 3 ширхэг, шоколад 100 грамм, элсэн чихэр 50 грамм, цөцгий 250 грамм, тал нимбэг.

Бэлтгэх:

Гадил жимсээ цэвэрлээд жижиг хэмжээтэй хэрчинэ. Дараа нь элсэн чихэртэй нимбэгний шүүстэй нийлүүлж нухаш болтол нь хутгана. Хутгагч миксер байвал зүгээр. Бий болсон холимогт хутгасан цөцгийгөө хийгээд крем маягийн паст болтол нь хутгана. Үүний дараа бэлтгэсэн том хундаганд хийгээд гурваас дөрвөн цаг хөргөгчинд тавина. Хөлдсөний дараа усны ууранд хайлуулсан шоколадаар чимэглээд л нэр өгөөд л боллоо.

дэлгэрэнгүй
Солонгос хоол хийж сурцгаая: Үхрийн махан Калбижим

Орц:
-Үхрийн ястай мах 500 гр
-Лууван, төмс, цагаан манжин, улаан чавга, мөөг гэх мэт хачирлах ногоо хүссэн хэмжээгээрээ
-Солонгос цуу 5 халбага
-Элсэн чихэр /шингэн/ 3 халбага
-Нухсан сармис 2 халбага
-Чамгирим буюу гүнжидийн тос 1 халбага
-Гучүгару тал халбага

Хийх арга:
Жижиглэн хуваасан үхрийн хавиргаа нэг цаг зөөлөн гал дээр чанана. Ингэхдээ удаан буцлаад ирэхлээр хөөсөрдөг болохоор хөөсийг нь авах хэрэгтэй. Махаа чанасныхаа дараа усаа нэлээн хасаад дээр нь махтайгаа хачирлах зүйлсээ өөрсдөө сонгоно. Лууван, төмс, цагаан манжин, улаан чавгаа томовтор хэрчээд махан дээрээ хийгээд дээрээс нь амтлагчуудаа /солонгос цуу 5 халбага, элсэн чихэр /шингэн/ 3 халбага, нухсан сармис 2 халбага, чамгирим буюу гүнжидийн тос 1 халбага, гучүгару тал халбага мөн лийрний шүүс тал халбага хийвэл бүр ч амттай болно/ холин ширгэтэл нь буцалгана. Болох дөхөөд ирэхдээ бараг шөлгүй болсон байх ёстойг анхаараарай. Ингээд л үхрийн махан калбижим бэлэн болно. Эзэгтэй нар маань өнөө орой ямар хоол хийхээ шийдсэн гэдэгт итгэлтэй байна. Амжилт хүсье.

дэлгэрэнгүй
Хялбар кекс (дан кекс)

орц;

* 7 гр Ваниллин
* 10 гр (1 амны халбага) хөөлгөгч нунтаг
* 3 ширхэг өндөг
* 9 амны халбага сахар
* 9 амны халбага гурил
* 100гр урагамалын тос
* 100гр сүү

Кексээ норгохын тулд:

* 200мл ус
* 10 амны халбага сахар
* 1-2 Амны халбага какао (хүсвэл)эсвэл
 

дэлгэрэнгүй
Шаржигнуур тахиа хэрхэн хийх вэ?

Орц: (1порц)
Тахианы гуяны цул мах 200гр, єндєг 1ш, гурил 20гр, крахмал 20гр, ус 30гр, давс, хар перец

Сvмсэнд: Ургамлын тос 10гр томат паст 15гр, крахмал, элсэн чихэр, давс, vсv, улаан перец

Тахианы махаа 30гр орчим хэсэглэн хэрчээд давс, хар перецээр амтална. Єндєг, крахмал, гурилаа усаар зуурч амталсан тахианы махаа хийж холино. 140-160хэм хvртэл халаасан их ургамлын тосонд хийж шаргал хайрс тогттол нь 5-7минут орчим шараад салат навч дэвссэн зуушны тавагт гаргаж дээр нь бэлтгэсэн сvмсээ асгаж олгоно. Энэхvv зоог нь илчлэг ихтэй, шингэц сайтай юм.

дэлгэрэнгүй
Торт хийх арга + тект видео + жор цуглуулага

 

Бялуу хийх зуурмагийг бэлтгэхдээ цэвэрхэн саванд өндөгний шар цагааныг ялгана. Өндөгний шард З0 г ус, 160 г элсэн чихэр хийж 15-20 минут хутгана. Цагаан уургийг мөн 15-20 минут хутгана. Хутгалтын дундуур мөн 160 г элсэн чихрийг бага багаар нь цувуулан хийж хөөсрүүлж хутгана. Цагаан уургийг өтгөрөхийн хамт үүндээ шар уураг шигшсэн гурилаа хийж гараар зөөлөн хутгаж зуурна. 
 
Хэрэв өндөг нь хуучирснаас болоод шар цагаан уургууд нь ялгарахгүй бол нэг саванд хийгээд 50-60 хэмд халуун устай савд тавьж халаагаад хөөсөртөл нь хутгаж бэлтгэнэ. Бялууны зуурмагийг бэлтгэхдээ хийх сав буюу хутганы цэвэрлэгээ муу, жаахан тостой л байвал өндөгний хөөсрөлт муудаж хатуу болдог. Өндгийг заавал ялгаж хийх шаардлагатай бөгөөд ингэж зөв хийсэн бялуу зөөлөн сэвсгэр сайхан амттай болдог.
дэлгэрэнгүй
Кимчи хэрхэн хийх вэ? видео хичээл

Кимчи хийх мэдээлэлийг эндээс харна уу

үзэх


УБ хот Чингэлтэй дүүрэг Сарора зочид буудал 402 тоот
Утас: 50509090, 96759090
Э-мэйл: www.hicheelmn@yahoo.com, mongolhicheel@yahoo.com
Yahoo messenger: wwwhicheelmn, mongolhicheel
Вэб хаяг: www.hicheel.mn

Хэрэглэгчийн эрх идэвхжүүлэх заавар

Та 154567 гэсэн дугаарт a кодыг илгээснээр танд идэвхжүүлэх дугаар ирнэ. Идэвхжүүлэх дугаараа доорх талбарт бөглөөд Илгээх товчон дээр дарна уу. Хэрэглэгч гар утаснаас 550 нэгж хасагдана
Уг мэдээллийг үзэхийн тулд та хэрэглэгчийн эрхээрээ нэвтэрч орох шаардлагатай.
Та идэвхжуулж чадахгүй, ойлгомжгүй асуудал гарвал энд дарж зөвөлгөө авна уу! Хэрэв онлайн туслах байхгүй бол offline мэссэж үлдээж болно, мөн бүртгэлтэй хэрэглэгч админд зурвас илгээх хэсгээр холбогдож амдминд мэдэгдэн тусламж авч болно.